סחלב- אורית דודאי
מצרכים עבור 4 כוסות קטנות
2.5 כוסות חלב (כוס חד פעמי חם)
3.5 כפות סוכר
1/2 כפית מי ורדים
1/2 כוס חלב + 2 כפות קורנפלור (לערבב היטב!)
תוספות:
קינמון
קוקוס
אגוזים קצוצים/ פיסטוק קצוץ/ פקאן קצוץ
אופן ההכנה
נשים בסיר חלב, סוכר, מי ורדים ואת החלב המעורבב עם הקורנפלור ונבשל על עוצמה בינונית- גבוה תוך ערבוב תמידי
שימו לב שהקורנפלור מעורבב היטב כדי שלא יהיו גושים.
נביא לרתיחה תוך ערבוב תמידי עד קבלת מרקם סמיך.
נעביר לכוס ונפזר מעל תוספות לבחירתכם.