קורסי הקיץ לילדים ונוער

קורסי הקיץ לילדים ונוער

הרישום החל!

הרישום החל!

מתכון לסמבוסק בולגרית צהובה

תאריך: 05-05-2024
צפיות: 203
כותב: אורית דודאי

סמבוסק בלוגרית צהובה - אורית דודאי

לבצק:
10 גרם שמרים יבשים
50 גרם סוכר
280 גרם מים
500 גרם קמח
8 גרם מלח
2 כפות שמן זית

מילוי:
150 גרם גבינה בולגרית מעודנת
100 גרם צהובה מגורדת
50 גרם שמנת מתוקה
 
אופן ההכנה:
בקערת המיקסר נערבב שמרים, סוכר ומים ונמתין כ- 10 דקות לתסיסה.
נוסיף את הקמח ובעזרת וו לישה נערבל עד קבלת בצק ראשוני.
נוסיף את המלח ושמן הזית ונמשיך ללוש כ- 5 דקות נוספות.
נכסה את קערת המיקסר ונניח לתפיחה בטמפרטורת החדר (עד שמכפיל עצמו) או במקרר לפחות ל- 8 שעות (עד 24 שעות).
נרדד את הבצק ונחתוך למלבנים.
נמלא במלית הגבינות ונסגור היטב.
נמרח ביצה ושומשום משני הכיוונים של הסמבוסק ונעביר לתבנית על נייר אפיה.
נאפה בטורבו 180 מעלות כ 20-25 דק (תלוי בגודל מוצר עד שמזהיב)
 

הקודם חזרה לבלוג הבא
קטגוריות
פוסטים אחרונים
אודות אורית דודאי
שמי אורית, קונדיטורית בעלת סטודיו לסדנאות אפיה לילדים ולבוגרים נעים להכיר, בת 39 נשואה באושר לספי ולנו 2 ילדים מדהימים.
שתפו
תודה על פניתכם
ההודעה נשלחה, נחזור אלכם בהקדם!