חיתוכי בצק עם בצל מקורמל כוכב שולחן החג שלכם!
מתכון קל, טעים ומרשים.
מצרכים:
בצק עלים
בצל סגול פרוס לעיגולים דקים!
שמן זית
חומץ בלסמי
סוכר חום
מלח
פלפל גס
עלי טימין טרי
אופן ההכנה:
על מגש עם נייר אפיה ניצוק כמה טיפות שמן זית (כרבע כפית), לתוכה נוסיף כמה טיפות חומץ בלסמי (כרבע כפית) ומעליהם נוסיף מעט סוכר חום, מלח, פלפל ועלי טימין (5-6 עלים).
את הבצל הסגול נפרוס דק ונניח עיגול על תערובת התבלינים.
נכסה כל עיגול בצל בריבוע בצק עלים, נבריש מעט בשמן זית ונאפה ב180 טורבו למשך כ- 20 דקות עד להתקרמלות הבצלים וקבלת צבע זהוב של הבצק.